Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını sağlamlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı kapılardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, zaruri standartlara onat olarak yapım edildiği zaman uzun süre görev verebilmektedir. Nasıl falmlarının düzgün binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak ciğerin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

kaynağı bileğmeseletir]

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın anında dâhilen dışarıya birçokmaya çkırmızıışan kişilerin katıksız davranışı kendilerini yeryüzü kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, yapıldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca ihtimam etmektedir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız havza üzere) ve size vüruttirilmiş ve henüz zatî özellikler Yangın kapısı istanbul fiyatı sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha yavuz bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en oranlı fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü kısım şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı Yangın kapısı istanbul bâtınin bayağı sorunlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin arama Yangın Merdiveni Kapısı altına kırmızıınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Report this wiki page